ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΡΝΟΥΣ

Σχετικά με εμένα

Σχετικά με έμενα

Σχετικά με έμενα Το μικροβιολογικό εργαστήριο του ιατρού Νικολάου Βουρνού βρίσκεται στην πόλη της Χίου και λειτουργεί από το 2004, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες μικροβιολογικές εξετάσεις. Στο ιατρείο του βιοπαθολόγου Ν. Βουρνού φροντίζουμε όλοι οι ασθενείς μας να μένουν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας, γι’ αυτό και βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή τους για να συζητήσουμε οποιονδήποτε ιατρικό προβληματισμό τους.

Σχετικά με έμενα

Το μικροβιολογικό εργαστήριο του ιατρού Νικολάου Βουρνού βρίσκεται στην πόλη της Χίου και λειτουργεί από το 2004, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες μικροβιολογικές εξετάσεις. Στο ιατρείο του βιοπαθολόγου Ν. Βουρνού φροντίζουμε όλοι οι ασθενείς μας να μένουν ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες μας, γι’ αυτό και βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή τους για να συζητήσουμε οποιονδήποτε ιατρικό προβληματισμό τους.

Ο ιατρός

Ο βιοπαθολόγος - μικροβιολόγος Νικόλαος Βουρνούς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χίο. Αποφοίτησε το 1996 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και έπειτα εξειδικεύτηκε στην Ιατρική Βιοπαθολογία στο Γ.Ν.Ν. ΧΊΟΥ "Σκυλίτσειο", Γ.Ν. Αθηνών "Ο Ευαγγελισμός" Διατηρεί το δικό του μικροβιολογικό ιατρείο από το 2004 στην πόλη της Χίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας συνεχίζει ενεργά την επιμόρφωση του, συμμετέχοντας σε επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια, και παρακολουθόντας τις τελευταίες εξελίξεις στον ιατρικό χώρο.

Ο ιατρός Ν. Βουρνούς δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη κοινωνική διάσταση της εργασίας του, επιδιώκοντας έτσι να χρησιμοποιεί την τεχνολογία προς όφελος της ιατρικής επιστήμης, ώστε να παρέχει ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα στους ασθενείς του. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του Δημόσιου ΙΕΚ της Χίου, στην ειδικότητα Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων

Συμβεβλημένος με:

Είμαστε συμβεβλημένοι με ΕΟΠΥΥ, Interamerican, Generali, Eurolife, κ.α.

Εργαστήριο

Το μικροβιολογικό εργαστήριο του ιατρού Ν. Βουρνού λειτουργεί τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ακολουθώντας αυστηρά μέτρα καθαρισμού και απολύμανσης σε όλους τους χώρους, με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών του.

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να παρέχουμε όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστα αποτελέσματα εξετάσεων.

Το ιατρείο έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας με πεδίο εφαρμογής Διενέργεια Εργαστηριακών Εξετάσεων σε Βιολογικά Δείγματα).